Nieuwe locatie!

Afgelopen 2 jaar hebben we met veel plezier ons Halloweenfeest op het schoolplein van de st Odulfusschool gehouden. Helaas was afgelopen jaar het weer tijdens het opbouwen een spelbreker. Ook in de avond tijdens het feest werkte het weer niet mee. Echter was het toch een goed bezocht Halloweenfeest met veel positieve reacties.

In de afgelopen jaren is ons Halloweenfeest erg gegroeid. We begonnen klein met een aantal spelletjes en een kleine Scary Alley. Mede door de groei en het slechte weer zijn wij opzoek gegaan naar een grotere(en binnen) locatie. Deze locatie hebben we uiteindelijk gevonden!

Halloweenfeest Mierlo-Hout 2018 zal gehouden worden in:

DE GESELDONK!

Tot zaterdag 20 oktober 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s